onsdag 29. juni 2011

Den geniale fotografen

I dag har vi vært på kjærestefotografering hos den kuleste fotografen i verden. Vi kunne ikke ha funnet en bedre fotograf. Eller, vi fant jo faktisk ikke fotografen, hun var bare der. Flaks for oss!
Hun hadde tatovert en alv på den ene armen og lillebrorens barnslige tegning (av henne og ham selv) på den andre armen. Det sier litt om at hun er den perfekte fotografen, i og med at vi skal ha et eventyrbryllup med eventyrlige klær. Hun vet hva vi vil!

Klærne hennes var fargerike og morsomme. Hun var bare rett og slett herlig tvers igjennom. Det er sjeldent du blir kjent med mennesket i fotografen når du er og tar bilder, men det ble vi altså.
Slike mennesker trenger vi flere av. Som tør å være seg selv, som tør å være personlig og uhøytidelig og ekte tvers gjennom. Som tør å tøyse og le og bevege seg bittelitt utenfor boksen. Man kan være uhøytidelig og personlig samtidig som man er profesjonell i jobben sin.

Vi har hatt en helt fantastisk dag i studio. Tøyset, tullet og ledd så tårene rant. Og vi srkavlet så mye at vi glemte tiden og hvorfor vi egentlig var der. Det ble så mye tøys at hun måtte ta frem strengstemmen så hun fikk gjort jobben sin.

Kjærestebildene:

















Nå gleder vi oss volsomt til lørdag, til alt selvfølgelig, men akkurat nå snakker jeg om fotografen. Vi er så heldige som møtte på henne, så heldige som får den perfekte fotografen. Vi kommer til å ha det så gøy! Ååå, jeg gleder meg så mye at jeg bare vil le hele tiden.

Hun ba meg være alvorlig noen ganger, men det var fryktelig vanskelig, for når jeg så på henne og tenkte på hvor morsom hun var, begynte jeg bare å le.

Vel, nok om det. Nå er det bare noen få dager igjen til bryllup! Åh, som vi gleder oss! Nesten alt er i boks. Nå mangler det bare noen bånd, blomsterbuketten, sanghefter og litt finpussing på talene og seg selv. Det har gått fort. Veldig fort. Jeg kjenner det langt inni magen min og det gjør det fryktelig vanskelig å sove.

Eventyrbryllup. Drømmebryllupet vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar