søndag 30. oktober 2011

Intervju/audition

I morgen skal jeg på intervju/audition for førjulsjobb på Sverresborg museum. Det blir både spennende og skummelt! Mest skummelt! Jeg har fått en liten tekst fra en julefortelling som jeg skulle forberede meg på å fremføre. Jeg må vise en tydelig overgang fra å fortelle til barn, til å dramatisere deler av fortellinga. Skummelt skummelt. Jeg vet jeg kan det, men det er så mye værre når det sitter to stykker og skal vurdere meg.


Jeg har jo jobbet med barn og det morsomste jeg visste da, var jo å fortelle eventyr for barn, med innlevelse og litt dramatisering. Det er jo bare så fantastisk gøy! Jeg har jo faktisk lekt julenisse to år på rad i en barnehage. Første gangen gikk det supergreit, barna lo og jeg bare improviserte og gjorde ting jeg ikke hadde tenkt på. Det var kjempegøy! Men dette intervjuet er tidlig på morgenen, så jeg kommer til å være altfor trøtt, men jeg skal nok komme meg gjennom det.

Håper bare det ikke er kjempemye tid og at jeg kommer til å ha tid, i og med at arbeidstiden er midt i eksamenstiden min. Vi får se hva hun synes om meg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar