lørdag 2. juni 2012

Et fantastisk år er over... og vi fikk A!

Da var det endelig sommerferie på ordentlig. Det miljøet jeg har vært en del av dette skoleåret kan ikke sammenlignes med noen andre linjer på universitetet. Helt fantastisk. Herlige mennesker som tør  være seg selv, musikere, kunstnere, jøglere, følelsesmennesker, skuespillere, instruktører, forfattere.... Mange forskjellige fantastiske mennesker. Men det har ikke vært bare bare å vært i den samme gruppa dette siste semesteret av produksjonen. Når en har forskjellige meninger får man utfordring, men vi har da kommet i mål med et særdeles akseptabelt resultat. Tja, mer enn det.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på forestillingen vår. Forelesere og andre har felt tårer, en kommentar fra en foreleser: "Det er den beste kjørlighetsscenen jeg noen gang har sett på teater" og hun er teaterhistorieviter.

Vi hadde fire forestillinger denne uka. Den første var jeg veldig nervøs, andre dagen var det helt greit, tredje dagen var jeg for avslappet så jeg glemte en replikk. Siste forestilling som også var eksamen, da sjerpet jeg konsentrasjonen, var ikke nervøs, levde meg helt inn og var helt med. Det var en fantastisk opplevelse, noe jeg ønsker å gjøre igjen. Jeg kjente endelig at jeg klarte det, jeg klarte å være der  jeg ville være og det var godt. Var så usikker om jeg kom til å klare det, men det gikk så bra. Og denne dagen fikk JEG skryt for mine prestasjoner. Mange sa jeg var skikkelig flink, og det er veldig gøy å høre.

Og gjett hva, vi fikk A på raporten og A på forestillinga! :D Jeg er så glad! Og nå, nå er vi bare ferdige! Synes det er veldig trist at jeg ikke skal være sammen med disse herlige menneskene mer...

Så nå er det egentlig sommerferie, men det er ikke helt ferie før om ei uke. Nå skal jeg vie hele meg til Sverresborg dramagruppe, slik at de får ei verdig forestilling neste helg. Det blir spennende øg gøy.

Simon får masasje.

Gud er grønn.

Når vi venter...

Job

Blått lys er kult.

Det er fint at scenografien vår er ei seng.

Plutselig oppdaget vi et rart, lite krypdyr på gulvet.

Kjersti og Hilde

Aimée og Mia

Kine og Julianne

Kjersti og Emilie og Elisa i bakgrunnen

David (venstre) og Gunnar (høyre), beste veiledere, på hver sin kant av resten av guttene i klassen.

Ellen, søte veilederlærer og Margarita og Solvor

Dagen derpå. Her venter man spent på eksamenskarakteren.

Noen trøtte og fornøyde ansikt venter spent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar