tirsdag 22. november 2011

Bryllup 02.07.11

Vi har faktisk ikke fortalt om bryllupet! Men det skal jeg ikke gjøre så mye heller, jeg skal heller vise bildene som fotografen tok av oss. For vi ble ganske fornøyde! :)

Bildene under var det hennes assistent som tok, de ble også veldig fine:


Fotograf Turi-Marte skulle vise oss hvordan vi skulle stå.
Ble et ganske morsomt bilde synes jeg.
Også fikk vi mange fine hilsninger på gjesteboktreet vårt som jeg vil dele med dere:

«Kjære Inger <3 Fredik. Det har vært en fantastisk dag. Inger og Fredrik er et nydelig par. Takk for at jeg fikk komme hit. Klem tante Britt.»

«Kjære Fredrik og Inger. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, håper dere får en kjempefin dag. Det er fint å elske noen. Det er fint å gifte seg med noen. Det er fint å aldri gi slipp på noen. <3lig hilsen Marte.»

«Fredrik, du er en svært hyggelig kar, det er godt å kjenne deg. Du, Inger, ble svært lett å kjenne. Dere får ha gode og hyggelige dager forran dere. Klemmer til dere begge.»

«Søt, søt, søt e hain Fredrik, og Fredrik e gift! ...sa brura! Gratulerer så mye med dagen! Ønsker dere alt godt i tiden fremover! Hilsen Aleksander og Catrine.»

«Til Inger og Fredrik. Gratulerer med dagen. Dere er et superfint par. Lykke til videre i livet. Håper dere har hatt og fortsatt får en fin dag. Klemmer fra Sandra.»

«Jeg skriver en lapp, på et stykke papp, vil ønske lykke til, men får det ikke til. Gratulerer masse med dagen og ha en fuktig natt.»

«Kjære Inger og Fredrik. Tusen takk for en fin dag, både en fin vielse og ei koselig feiring. Setter og pris på at jeg fikk komme og ta del i dagen. Ønsker dere lykke til videre som mann og kone, både i dagene som kommer og deretter årene. Dere stråler! Klem Hege.»

«Tegning fra Mina Johanne 1 ½ år.»

«Dere er virkelig skapt for hverandre. Utfyller hverandre fullstendig og ser fantastisk ut i lag. Glad i dere.»

«Takk for at vi fikk komme. Ta vare på hverandre og velkommen til oss. Inger, vil du rope på låven? Bare synd den er reven. Ragnhild og Atle.»

«Inger <3 Fredrik. Gratulere så masse med dagen. Dere er et herlig par som jeg setter stor pris på. Takk Fredrik for at du tar så godt vare på mi Inger. For du fyller henne ut i farger. Takk for en koselig dag. Klem fra Birgit Irene.»

«Ingenting er så sterk som kjærligeten.»

«Kjære fantastiske brudepar! Dere er noen herlige mennesker og når vi ser hvordan dere er sammen blir vi glade, for det er slik kjærligheten skal være. Vi vil alltid sette pris på deres livslyst og selskap. <3lig hilsen Jens og Anne.»

«Kjære brudepar. Tusen takk for at jeg fikk komme, det har vært en koselig og fin dag. Dere er topp begge to, og ser nydelig ut i dag. Det er lett å se at dere elsker hverandre. Lykke til videre! Håper jeg får se masse til dere! Klem fra Lillian.»

«Kjære Inger <3 Fredrik. En liten hilsen fra ho tante Karin på deres eventyrbryllupsdag. Dere var som ei prinsesse og en prins tatt ut av et eventyr!»

«Dere er søde sammen. (Fredrik har dritbra sørlandsdialekt)»

«Dokker to altså! Jeg sier det igjen: Livet mitt er fargerikt med dere omkring! Marjatta»

«Så fine dere var i dag! Dere inspirerer meg. Ønsker dere lykke til videre. Klem Mariann.»

«En hilsen fra Stine. Dere er et nydelig par. Ps: Kjolen til Inger var fin!!!!»

«Tusen takk for at jeg fikk lov å dele denne fine dagen med dere. Dere ser helt fantastiske ut begge to. Og soppene på kaka – det måtte nesten bare være med. Kjempegøy og alt gjenspeiler dere. Lykke til med livet som mann og frue. Stor klem fra Ingrid Elisabeth.»

«Fredrik og Inger. Håper dere beholder gløden og livsgleden hele livet sammen. Dere inspirere meg. Andreas.»

«Inger og Fredrik. Takk for en kjempeartig dag! Holder av neste sommer også, alle gode ting er tre! (siden denne lappen også henger på et tre, er det vel en god tørrvits) Magnus.»
Det var mange flere hilsninger, men jeg tok med de mest unike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar